ZAШТИТOM DO
USPEHA NA RADU

Bezbedna i zdrava radna okolina u kojoj su interesi zaposlenih i poslodavaca u međusobnoj harmoniji predstavlja temelj uspešnog poslovanja.

Stepen produktivnosti preduzeća i radna sposobnost zaposlenih čine dvosmernu ulicu čije funkcionisanje neposredno zavisi od poštovanja pravila bezbednosti i zdravlja na radu.

Uspostavljanjem fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja zaposlenih poslodavac direktno podiže njihov nivo motivisanosti, predanosti i pouzdanosti.

Profesionalna podrška kao okosnica napretka

Zakonska regulativa Republike Srbije nameće svim pravnim licima obavezu da se pridržavaju propisa koji prvenstveno imaju za cilj uvođenje i razvijanje sistema kvalitetnih uslova rada.

S obzirom na to da ovaj proces zahteva primenu brojnih mera i aktivnosti proaktivnog karaktera većini poslodavaca je neophodna stručna podrška koju možete dobiti od ШТИТ-a.

Mi smo iskusan i agilan tim, koji čine licencirani stručnjaci iz različitih oblasti, kao što su bezbednost i zdravlje na radu, prva pomoć, zaštita životne sredine, zaštita od požara, vanredne situacije...

Efikasno poslujemo na celokupnoj teritoriji naše zemlje i svojim klijentima pružamo usluge 24 časa dnevno.

U slučaju da Vam je potrebna naša pomoć možete nas kontaktirati direktno putem telefona ili zakazati besplatne konsultacije.